Bio Plantella Vrt organsko hranjivo od morskih alga - napravivrt.hr
Search
Search

Bio Plantella Vrt organsko hranjivo od morskih alga

Visokokvalitetno tekuće organsko gnojivo od ekstrakta morskih algi s dodanim vitaminima jača biljni korijenski sustav, pomaže u boljem prihvatu hranjiva i omogućuje zdraviji razvoj, bujniju cvatnju, veći urod i bolju kvalitetu plodova te puniji okus.

Prednosti

Biljke optimalno prihranjuje i jača:
  • 100% organskim sastavom
  • dodatkom morskih algi koje biljkama omogućuju odličan razvoj
  • pravu mjeru hranjiva za zdrav i jak korijenski sustav, optimalan rast i cvatnju
  • tekući oblik koji omogućuje biljkama onoliko hranjiva koliko ih treba
  • s prirodnim biljnim hormonima rasta te mješavinom potrebnih hranjiva, aminokiselina, ugljikohidrata te vitamina

Organsko gnojivo Bio Plantella Vrt je u tekućem obliku čime biljkama omogućuje primjerene količine hranjivih tvari. Glavni sastojak organskog hranjiva Bio Plantella Vrt su tekući ekstrakti od morskih algi koji izvanredno djeluju na biljke. Kada biljci dodamo gnojivo, ojača se korijenski sustav što omogućuje optimalan prihvat anorganskih tvari iz zemlje i omogućuje zdraviji razvoj, bujnu i produženu cvatnju. Redovitim dognojavanjem biljci osjetno povećavamo metabolizam i pospješujemo rast, povećamo urod. Ujedno se povećava otpornost biljaka na smrzavanje i ostale stresne uvjete. S dodanim vitaminima gnojivo omogućuje zdravi i jednakomjeran rast te tvorbu ukusnih i sočnih plodova.

Uporaba

Gnojivo je primjereno za povrće, voćke, balkonsko i ukrasno bilje. Za pripremu 1 l hranjive otopine trebamo 10 ml gnojiva. Gnojivo možemo koristiti za zalijevanje ili folijarno. Preporuča se folijarno gnojenje voćaka, povrća, trave i ukrasnog bilja u koncentraciji 100ml/10l vode. Gnojivo se može miješati s većinom fitofarmaceutskih sredstava, ali preporučujemo da sposobnost miješanja prethodno provjerite.