Bio Plantella organsko gnojivo za rajčice - napravivrt.hr
Search
Search

Bio Plantella organsko gnojivo za rajčice

Visokokvalitetno organsko gnojivo od smeđih algi idealno je za gnojidbu svih vrsta plodovitog povrća (rajčica, paprika, krastavaca, patlidžana, bundeva…).

Prednosti

Prednosti:
  • 100 % organski sastav
  • dodatak morskih algi koje biljkama omogućuju odličan razvoj
  • optimalan sadržaj hranjivih tvari za zdrav i snažan korijenski sustav, brz rast i cvatnju
  • dodan prirodni kalij za zdrave plodove.
Opis
100 % organsko gnojivo za rajčice u tekućem obliku biljkama osigurava prikladnu količinu hranjivih tvari. Glavni sastojak organskih hranjivih tvari su tekući ekstrakti iz morskih algi koji na biljke djeluju vrlo pozitivno. Kada biljci dodamo gnojivo, jačamo njezin korijenski sustav što omogućuje optimalan prijam anorganskih tvari iz zemlje te zdraviji razvoj, bujnu i dugotrajnu cvatnju.
Gnojivu je dodan i prirodni kalij koji osigurava razvoj zdravih i sočnih plodova. Redovitim dognojavanjem biljci značajno povećavamo metabolizam i pospješujemo rast, povećavamo urod te otpornost biljaka na mraz i ostale stresne uvjete.

Uporaba

Gnojivo je primjereno za sve sorte rajčica i ostalog plodovitog povrća. Za pripremu 1 l hranjive otopine za rajčice potrebno nam je 15 ml gnojiva, za ostalo plodovito povrće dovoljna je mješavina 10 ml gnojiva na 1 l vode. Pripremljenom otopinom zalijevamo svakih 10 – 14 dana.