Savjeti za vrtlarenje - Ožujak 2023 - napravivrt.hr
Search
Search

Savjeti za vrtlarenje - Ožujak 2023

  • Sadnja i presadnja povrtnica

    29. 3. 2023
    Dulji i topliji dani zovu nas u vrtove. Spremamo se za pripremu vrtnih gredica. Vremena za planiranje je sve manje jer će s lijepim vremenom trebati požuriti i s radovima.
  • Organska gnojidba vinograda

    22. 3. 2023
    Želja svakog vinogradara je da iz godine u godinu u svom vinogradu ostvari planiran prinos odgovarajuće kakvoće.
  • Kako isplanirati svoj povrtnjak

    15. 3. 2023
    Potrebe članova svog domaćinstva za povrćem i jestivim biljkama, najbolje sami poznajete i prema tome isplanirajte koje ćete biljke saditi u povrtnjak. Pri planiranju će vam pomoći besplatna web aplikacija Napravivrt.hr Probajte, jako je jednostavno!!
  • ŠTA KUPUJEMO KAD KUPUJEMO JEFTINU ZEMLJU

    8. 3. 2023
    Raznovrsna ponuda zemlje za sadnju i presađivanje biljaka svake je godine sve bogatija, uz širok raspon cijena za određenu vrstu supstrata. Budući da se mnogo ne razlikuju na prvi pogled, često se odlučujemo za jeftiniju opciju čija je kvaliteta nažalost upitna. Unatoč tomu što u početku nisu vidljive znatne razlike između vrsta zemlje za sadnju biljaka, tek se poslije može utvrditi pogrešan odabir nakon što problemi s biljkama postanu sve brojniji.
  • KAKO UZGOJTI VELIK BROJ SLASNIH I ZDRAVIH JAGODA, BOROVNICA I MALINA

    2. 3. 2023
    Svi znamo da je ukusno sitno voće poput jagoda, borovnica ili malina prava riznica vitamina. U vašem vrtu zaslužuju sasvim posebno mjesto, a samim time i njegu.