Sredstva za zaštitu biljaka - napravivrt.hr
Search
Search

Sredstva za zaštitu biljaka

Bio Plantella Arbosan voćarski vosak

Visokokvalitetna prirodna smola za cijepljenje. Bio Plantella Arbosan za premazivanje rana kod cijepljenja i ostalih oštećenja na drveću i grmlju. Omogućuje brzo cijeljenje i sprečava razvoj bakterija.

Bio Plantella balzam za lišće

Bio Plantella balzam za lišće štiti balkonske i sobne biljke, čisti ih te lišću vraća zdrav, prirodan sjaj.

Bio Plantella Gel protiv puževa

Posve prirodna mehanička zaštita biljaka od svih vrsta puževa. Biološki razgradiv, siguran i za djecu i domaće životinje.

Bio Plantella ljepljiva traka

Bio Plantella ljepljiva traka odlična je mehanička i posve prirodna zaštita voćaka, grmlja i ukrasnog drveća od širokog spektra štetnika.

Bio Plantella Natur

Visokokvalitetno prirodno sredstvo od ekstrakta poljske preslice biljke jača te ih na taj način u razdoblju njihove vegetacije održava vitalnim i otpornim na bolesti.

Bio Plantella Protekt

Prirodni zaštitni sloj koji štiti drvo od proljetnog mraza, lišajevi, mahovine i pucanja kore. Sprječava zimovanje štetnika u debljih stabala.

Bio Plantella Super

Visokokvalitetni prirodni pripravak na osnovi sojinog lecitina za jačanje biljaka koji ih za vrijeme njihove vegetacije održava vitalnim i otpornim na bolesti. Otopina je pripremljena za trenutnu uporabu.

Bio Plantella Thymi

Prirodni sprej za biljke na bazi timijana i kleka jača bilke i odbija štetnike. Može se koristiti na povrću, voćkama, vinovoj lozi i ukrasnom bilju.

Bio Plantella žute ljepljive ploče

Bio Plantella žute ljepljive ploče odlična su mehanička i posve prirodna zaštita biljaka od širokog spektra biljnih štetnika u povrtnjaku i na voćkama.

Bio Plantella žute ljepljive pločice leptiriči

Bio Plantella žute ljepljive pločice leptiriči odlična su mehanička i posve prirodna zaštita sobnih i balkonskih biljaka od širokog spektra biljnih štetnika.

Provjerite također:

Temeljna priprema vrta

Gnojiva za poboljšanje rodnosti tla i kvalitetan i bogat urod.

Poboljšanje zemlje

Samo s organskim tvarima bogata zemlja je pogodna za sadnju i presađivanje  vrtnih i ukrasnih biljaka te voćaka.

Sredstva za dognojavanje biljaka

Visokokvalitetna prehrana za zdravi razvoj, bujnu cvatnju, viši prinos, bolju kvalitetu plodova i puni okus.