Bio Plantella Flora Kenyatox Verde Plus - napravivrt.hr
Search
Search

Bio Plantella Flora Kenyatox Verde Plus

Prirodni insekticid iz prirodnog piretrina protiv štetnika, kao što su lisne uši, štitasti moljci, gusjenice ljeptira. Pripremljen za upotrebu.

Prednosti

  • potpuno prirodni kontaktni insekticid
  • štetnike uništi odmah
  • napravljen od prirodnog piretrina iz cvijeta dalmatinskog buhača ili ivančice
  • isti učinak kao kemijski insekticidi
  • kupite bez izkaznice
  • primjeran za uporabo na biljkama u zatvorenom prostoru, u staklenicima, balkonskim posudama i koritima i u vrtu
Opis:
Prirodni insekticid već je pripremljen u spraju za prskanje biljaka. Napravljen je od prirodnog piretrina iz cvijeta dalmatinskog buhača ili ivančice. Da se postigne najveća i najjača doza insekticidnih tvari najbitnije je pravilno uzgajanje, pomni odabir cvjetova, tehnologija uprašivanja i ekstrakcije . Samo tako se postiže potpuno isti pa čak i viši učinak našeg prirodnog insekticida kao što je učinak kemijskog insekticida. Odličan je protiv štetnika, kao što su lisne uši, štitasti moljci, gusjenice ljeptira, …

Uporaba

Prirodni insekticid Bio Plantella Flora Kenyatox Verde Plus Bitno je prskati odmah kad štetnike primijetimo. Insekticid u spraju već je pripremljen za upotrebu. Najprije bocu insekticida protresemo i prskamo zaražene djelove biljke. Bitno je kontaktno prskanje, insekticid treba nanijeti na štetnika. Obavezno prskamo i donje djelove listova, kod grmlja i u unutrašnjosti grma. Za najbolji učinak prskamo ujutro ili navecer a prskanje ponovimo za 3 dana. Uništeni štetnici će pasti ili će ih vjetar otpuhati.

Napomena: Upotrebljavajte sredstva za zaštitu bilja sigurno. Prije uporabe obavezno pročitajte upute, koordinirajte uporabu prema vodozaštitnim područjima; ako ste uključeni u integriranu proizvodnju, uskladite uporabu s tehnološkim uputama.