Dobrodošli u aplikaciju Napravi Vrt - napravivrt.hr
Search
Search

Dobrodošli u aplikaciju Napravi Vrt

13. 2. 2019

Do nacrta vrta sa nekoliko klikova

Najteži i najvažniji korak za uspješni uzgoj zdravog, domaćeg i ukusnog povrća je dobar plan vrta, koji uzima u obzir broj potrebnih biljka, udaljenost biljki kod sadnje, plodored, dobre susjede i mješovite usjeve…. 

Od sada će ovaj dio biti najzabavniji, uz besplatnu web aplikaciju www.napravivrt.hr u kojoj sve to dobijete u roku od nekoliko minuta. 

Sve što morate učiniti je popis vašeg omiljenog povrća i začinskog bilja, izmjeriti veličinu vrta, koji ćete posaditi i upisati broj članova vašeg domaćinstva, koji će se iz vrta zdravo hraniti.

Kako bi se napravio nacrt, morate povjeriti aplikaciji napravivrt.hr:

  • koliko je velik vaš povrtnjak
  • broj osoba u domaćinstvu i
  • koje povrće je vaša omiljena hrana

Aplikaciju su pripremili Unichemovi stručnjaci na temelju bogatog iskustva i znanja, kako bi dobru praksu proširili na sve koji bi željeli uspješno uzgajati domaće povrće.

Moj digitalni vrtlarski dnevnik

Web-aplikacija www.napravivrt.hr mjesečno dopunjuje najvažnije informacije, savjete, slike i video, preporučuje ekološke proizvode za njegu i zaštitu, kao i korisne linkove, da ih možete imati uvijek pri ruci. Ali možete pohraniti i sve vaše potrebne informacije o vrtu. Vaš zapis će služiti kao odličan vrtlarski dnevnik, koji će godinama pohranjivati sve relevantne informacije, a koje će vam pomoći do sve većih uspjeha u odgoju domaćeg zdravog povrća.

Ključni zadaci za vaš vrt

U kalendaru zadataka ćete naći najbitnije informacije vezane za biljke koje ste odabrali u pripremi nacrta za vrt. Svaki dan će biti izložene one biljke, kojima je taj dan najpovoljniji po sjetvenom kalendaru.

Također možete pregledati i koje povrće možete saditi i koje je već spremno za branje. A klikom na povrće pojavit će se ključne informacije s korisnim savjetima.

Vrtna dijagnostika i stručna podrška

Napravivrt.hr također sadrži enciklopediju opisa povrća, opis svih relevantnih štetnika, bolesti i naravno - rješenja za njih te mnoge druge korisne i zabavne upute i savjete za vrtlarenje. Ako uz sve to još trebate dodatni stručni savjet, stručnjaci agronomi iz Unichema su samo jedan klik daleko. U bilo koje vrijeme im možete pisati, priložiti fotografiju ili skicu mailom i oni će vam pomoći u rješavanju svake dileme u samoopskrbnom vrtu u najkraćem mogućem roku.