Zaštita osobnih podataka - napravivrt.hr
Search
Search

Zaštita osobnih podataka

Mrežna stranica prikuplja određene podatke o posjetiteljima mrežnog mjesta naredivrt.si. Vrlo nam je važno vaše razumijevanje načina na koji prikupljamo i koristimo vaše podatke. Ovo se odnosi samo na podatke koji su prikupljeni na mrežnome mjestu www.napravivrt.hr.


Prikupljeni podatci

Opći podatci kada pregledavamo mrežno mjesto www.napravivrt.hr: kada posjetite mrežno mjesto www.napravivrt.hr, prikupljaju se podatci koji nisu vezani uz vas osobno (neosobni podatci), koji uključuju vrstu i verziju vašeg preglednika koji koristite, pružaoca internetskih usluga čiji sadržaj čitate te kako često posjećujete stranicu www.napravivrt.hr. Ti se podatci koriste za poboljšanje i administraciju same mrežne stranice, za utvrđivanje problema sa serverom te analiziranje područja naše mrežne stranice koja su najposjećenija, što nam pomaže prilagoditi sadržaj stranice potrebama i interesima naših posjetitelja.

Dobrovoljno davanje osobnih podataka Prikupljamo osobne podatke, kao što su vaša e-adresa,ime i prezime, adresa, demografski podatci i podatci o biljkama u vašem vrtukoje nam otkrivate kada se registrirate na mrežno mjesto www.napravivrt.hr ili prijavite na e-novosti.


Kako koristimo vaše podatke?

Podatke koji su prikupljeni na www.napravivrt.hr, koristimo u sljedeće svrhe:

1. da bismo razumjeli vaše potrebe i želje te pripremili odgovarajuće sadržaje.

2. da bismo prilagodili našu mrežnu stranicu vašim interesima.

3. da bismo vas obavještavali o posebnim događajima, ponudama ili programima koji se odnose na vrtlarstvo.


Razotkrivanje osobnih podataka

Tvrtka Unichem poštuje vašu privatnost i obvezuje se da će vaše osobne podatke, dobivene preko obrasca na mrežnome mjestu www.napravivrt.hr, strogo čuvatiu skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka.

Obvezujemo se da vaše osobne podatke nećemo prosljeđivati, posuđivati ili prodavati trećoj strani bez prethodne najave i pismene suglasnosti pojedinca. Osobne ćemo podatke obrađivati isključivo u svrhe u koje se prikupljaju, kao što je to navedeno u gornjem tekstu.

Budući da mrežno mjesto www.napravivrt.hr sadrži određene poveznice (linkove) koji vas vode na druge mrežne stranice, koje uopće nisu povezane s tvrtkom Unichem, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim mrežnim stranicama. Isto tako, ne odgovaramo za bilo kakve pogreške koje proizlaze iz netočnih podataka prilikom ispunjavanja obrasca na mrežnome mjestu www.napravivrt.hr


Korištenje kolačića (cookies)

Mrežno mjesto www.napravivrt.hr koristi Google Analytics, uslugu koju nudi tvrtka Google, Inc. ("Google"), koja generira detaljne statistike o prometu mrežne stranice, izvorima prometa, mjeri konverzije i prodaju te prati i analizira posjete mrežnome mjestu. Google Analytics koristi tzv. kolačiće, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i omogućuju analizu vašeg korištenja mrežnog mjesta.

Informacije o vašem načinu korištenju ovog mrežnog mjesta, zajedno s vašom IP adresom, prenose se na Googleov server u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo se pohranjuju.

Google će koristiti ove informacije za potrebe evaluacije vašeg korištenja mrežnog mjesta, sastavljanje izvješća o mrežnoj aktivnosti za mrežne operatore i pružanje ostalih usluga koje se odnose na aktivnosti mrežnog mjesta i korištenje interneta. Google, također, može prenijeti te informacije trećoj strani, gdje je to potrebno učiniti prema zakonu, ili ako treća strana obrađuje podatke za tvrtku Google.

Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podatcima koje Google posjeduje. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku. Posjetom i korištenjem ovog mrežnog mjesta pristajete na prikupljanje i obradu vaših podataka na način koji je opisan u gornjem tekstu.

Bilo kakvu promjenu izjave o zaštiti osobnih podataka objavit ćemo na ovome mjestu.